![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/83544139_2924425340922778_6180070915145990144_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=bwzTJUWlfd8AX9WknZU&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT-7frcX24lJGf4w9em2iCqYhcem9FEAM_yEBJ3TAG_cgQ&oe=6328C09A)
מאת – אורנה סויסה מור-יוסף
המרכיבים –
1 סלק אדום טרי
1 תפוח ירוק
גבעולים ועלים של סלרי
1/2 כוס חמוציות
1 וחצי לימון סחוט
2 כפות סילאן
אופן ההכנה –
נחתוך את הסלק והתפוח לקוביות ונערבב עם שאר המרכיבים .
כדאי להכין מראש לפני ההגשה .