שטרודל תפוחים מבצק עלים
מאת – טובה ניסים
המרכיבים –
1 בצק עלים של מעדנות
4 תפוחים ירוקים קלופים וקצוצים למרובעים קטנים
2 כפות אגוזי מלך או שקדים קצוצים
כף פירורי לחם
2 כפות אבקת סוכר
כפית קינמון
אופן ההכנה –
לערבב את כל מרכיבי המלית בקערה .
לפתוח את הבצק שהוא כבר מרודד.
לשים בתחילת הבצק כמות מכובדת של תפוחים ,
ולגלגל גלגול אחד ולחתוך.
בצדדים להדק היטב.
כך ממשיכם כ4 רולדות.
לעשות חתכים באלכסון מעל.
ולאפות בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
לפזר מעל אבקת סוכר.
קל מהיר וטעים.
![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fsdv1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/107163412_2016100588525819_6255362941722030560_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=psMBzCt9nO0AX8KqhLA&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=00_AT9kQwHpK6YTVov0KylvrpAwhqEm97QNFprguePiaB0Glw&oe=633D8C1A)