קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת סולת בשתי דקות הכנה טעימה ליד הקפה

צילום – Ravit Cohen
עוגת סולת בשתי דקות הכנה
טעימה ליד הקפה (ללא קמח)
מאת – Ravit Cohen
המרכיבים – 
לעוגה:
כוס סוכר
4 ביצים
כוס שמן
כוס קוקוס
כוס סולת
1 שקית אבקת אפיה
חופן שקדים קלופים
לסירופ:
כוס מים
כוס סוכר
2 טיפות מי ורדים (לא הכרחי)
כף לימון סחוט
אופן ההכנה – 
לסירופ – מניחים את כל המצרכים של הסירופ בסיר קטן.
לשים על האש ולהביא לרתיחה ולמיזוג החומרים.
לעוגה-
לערבב בקערה את הסוכר עם הביצים לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
לשמן תבנית אלומניום בינונית ולפזר מעל את השקדים הקלופים בצורה מסודרת .
להכניס לתנור שחיממנו מראש על 170 מעלות למשהו כמו 30-40 דק (עד השחמה).
להוציא את העוגה ולחרוץ בצורת ריבועים ולשפוך מעל הכל את הסירופ סוכר.
לחכות שיתקרר מעט ולהגיש.
צילום – Ravit Cohen

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *