מרק עגבניות עם אורז ועלי סלרי,
אחד המרקים הכי טעימים שיש! עינבל כהן
ממש קל להכין
מרכיבים למרק –
בצל
1-2 עגבניות
כפית כמון
כפית פפריקה
כפית מלח
חצי כוס רסק עגבניות איכותי
כוס אורז
גבעולי סלרי
טימין
אופן הכנה –
בשמן חם לטגן בצל בצורת חצי ירח עד להזהבה.
לטגן קוביות של עגבניה היטב.
לתבל כפית כמון, כפית פפריקה וכפית מלח לפתיחת הטעמים.
להוסיף רסק עגבניות לערבב היטב.
להוסיף מים רותחים עד מחצית מהסיר
ואז להוסיף כוס אורז לבן שטוף היטב.
להוסיף שלוש גבעולים של עלי סלרי דק.
להוסיף מלח ושלוש כפות טימין. לערבב היטב ולהביא לרתיחה. כשרותח להשאיר 20 דקות ולערבב מדי פעם על אש נמוכה.
ממליצה להכין כמות גדולה כי זה נחטף
בתאבוןןן!!!