מתכון לפשטידת ברוקולי
מאת – מלי דוד
המרכיבים –
שקית ברוקולי קפוא של סנפרוסט/אפשר טרי וחלוט
2 בצלים בינוניים קצוצים
1 שמנת לבישול
3 ביצים
3 כפות קמח
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה –
להפשיר את הברוקולי וללפורר לפרחים קטנים.
במחבת לטגן את הבצלים עד להזהבה.
בקערה לשים את הברוקולי , להוסיף את הבצל עם השמן, ואת שאר החומרים.
לערבב היטב.
לשמן תבנית פיירקס או תבנית עגולה קוטר 26,
לשים את התערובת בתנור שחומם מראש בחום 160 מעלות כשעה עד שהפשטידה מוכנה.
בתיאבון!!!!
פשטידה מעולה.
6 תגובות על “פשטידת ברוקולי מעלפת קלה מהירה וטעימה”
מתכונים ברורים מאוד
פשטידה קלה וברורה להכנה
תודה
תודה על המתכון. מה יכול להחליף את גבינת הפרמזן המגורדת כדי שהפשטידה תהיה פרווה?.
אני אנסה, ניראת קלה להכנה
ניראת קלה אפשר עם כרובית?