את הבראוניז הזה אתם חייבים להכין!! מתכון הכי הכי פשוט שיש! הטעם חלום!!! והוא גם פרווה!
מאת – חגית עזוז
המרכיבים –
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
רבע כפית מלח
כוס וחצי קמח
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל180 מעלות טורבו.
ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם השמן.
בקערה נפרדת טורפים את הסוכר המלח והביצים לקצף תפוח. מאחדים את 2 התערובות ומוסיפים את הקמח.
מערבבים היטב לכדי איחוד.
משמנים תבנית מלבנית , מרפדים בניר אפייה ושופכים את התערובת.
אופים בדיוק 25 דקות ומוציאים.
לאחר קירור הופכים ומחלצים את העוגה, חותכים לקוביות קטנות, ומאחסנים בתוך כלי סגור במקרר.
ניתן להוסיף לתערובת אילו תוספות שאתם אוהבים.
אני ממש ממליצה להוסיף אגוזי מלך וחמוציות.