קטגוריות
הבלוג של יובל עוגות ראש השנה

פאי תפוחים משגע וטעים

pixabay

פאי תפוחים זה קינוח משגע

תבנית קפיצית של פאי 24

המרכיבים-

200 גר’ חמאה

חלמון

350 גר’ קמח

רבע כוס סוכר

ת. וניל

בערך 1/4 כוס מים קרים

מילוי-

קילו תפוחי עץ

1/2 כוס סוכר

ת.וניל

גרד לימון

כפית קינמון

כף קמח

אופן הכנה –

נכניס מצרכי הבצק לקערת המיקסר ונלוש לבצק חלק.

אם לא מתגבש תוסיפו עוד כף מים.

נרדד בצק על נייר אפייה לעיגול גדול.

נניח בצק על תחתית התבנית וגם בשוליים.

את שאריות הבצק נאסוף ונרדד חזרה למלבן על גבי נייר אפיה.

נכניס למקרר את התבנית עם הבצק  וגם את הבצק הנותר.

נבשל קוביות תפוחים עם סוכר בערך 10 דקות.

נוסיף קמח ותבלינים.

נקרר היטב תערובת תפוחים.

נוציא את הבצק ונעביר את התפוחים מעל הבצק.

נקשט מלמעלה בבצק הנותר .

נכניס לאפייה 180 מעלות 40-50 דקות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *