עראייס
מאת – נורית רבו
המרכיבים –
500 גרם בשר בקר (צלעות מס 2) טרי טחון דק
בצל סגול קצוץ
חבילת פיתות
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
קורט פלפל שחור
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה –
בקערה שמים את הבשר
אליו מוסיפה את הבצל והפטרוזיליה.
לאחר מכן מוסיפה את התיבול ומערבבת היטב.
את הפיתות חותכים לחצאים,
משמנת בתוך הפיתות בשמן זית .
לאחר מכן למלא את הפיתות
בחופן מתערובת הבשר.
בנתיים לחמם מחבת פסים וכף שמן
לצרוב את חצאיי הפיתות.
לחמם תנור מראש ל200 מעלות,
לרפד תבנית נייר אפייה ולאפות
20 דקות .
הפיתות והבשר נאפים ונעשים
קארנצים .
בתאבון!