קטגוריות
Uncategorized בשר קציצות

עראייס פשוט וטעים!!

נורית רבו

עראייס

מאת – נורית רבו

המרכיבים – 

500 גרם בשר בקר (צלעות מס 2) טרי טחון דק
בצל סגול קצוץ

חבילת פיתות

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

קורט פלפל שחור

כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה – 

בקערה שמים את הבשר
אליו מוסיפה את הבצל והפטרוזיליה.
לאחר מכן מוסיפה את התיבול ומערבבת היטב.

את הפיתות חותכים לחצאים,
משמנת בתוך הפיתות בשמן זית .

לאחר מכן למלא את הפיתות
בחופן מתערובת הבשר.
בנתיים לחמם מחבת פסים וכף שמן
לצרוב את חצאיי הפיתות.
לחמם תנור מראש ל200 מעלות,
לרפד תבנית נייר אפייה ולאפות
20 דקות .

הפיתות והבשר נאפים ונעשים
קארנצים .

בתאבון!

 

 

נורית רבו

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *