פשטות מנצחת – עוגת תפוחים מהירה – סיגלית עמגר
המרכיבים-
4 תפוחים חתוכים לקוביות
4 ביצים
200 גר’ חמאה
כוס סוכר
אבקת אפיה
כוס וחצי קמח
כפית קינמון
כחצי כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה-
לקערת המיקסר נקציף את הביצים שלמות עם סוכר.
נוסיף חמאה מומסת.
נערבב את הקמח עם אבקת האפיה לתערובת.
נוסיף את התפוחים,אגוזים וקינמון .
נערבב עם מרית.
נעביר לתבנית 26 קפיצים משומנת.
אפייה 170 מעלות 40-50 דקות אפשר לבדוק את העוגה עם קיסם.
- לפרווה תחליפו בשמן או אחד מהתחליפים של החמאה.
8 תגובות על “פשטות מנצחת – עוגת תפוחים בחושה”
כמות החמאה גדולה לדעתי
לא זו בדיוק הכמות הטובה כדי שהעוגה תצא רכה ועסיסית
מתכונים פשוטים וקלים להכנה, והעוגות,באמת, בטעם הטוב, טעם המטבח של אמא. מטבח של פעם. 😊 כל הכבוד, ותודה ענקית. 🙏❣😊🙏❣😋🌺
תודה רבה
ניראת נפלא קלה להכנה
ניראת נפלא קלה להכנה
תודה
היצטרפתי