קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

פשטות מנצחת – עוגת תפוחים בחושה

סיגלית עמגר

פשטות מנצחת – עוגת תפוחים מהירה – סיגלית עמגר

 

המרכיבים-

4 תפוחים חתוכים לקוביות

4 ביצים

200 גר’ חמאה

כוס סוכר

אבקת אפיה

כוס וחצי קמח

כפית קינמון

כחצי כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה-

לקערת המיקסר נקציף את הביצים שלמות עם סוכר.

נוסיף חמאה מומסת.

נערבב את הקמח עם אבקת האפיה לתערובת.

נוסיף את התפוחים,אגוזים וקינמון .

נערבב עם מרית.

נעביר לתבנית 26 קפיצים משומנת.

אפייה 170 מעלות 40-50 דקות אפשר לבדוק את העוגה עם קיסם.

  • לפרווה תחליפו בשמן או אחד מהתחליפים של החמאה.

 

8 תגובות על “פשטות מנצחת – עוגת תפוחים בחושה”

מתכונים פשוטים וקלים להכנה, והעוגות,באמת, בטעם הטוב, טעם המטבח של אמא. מטבח של פעם. 😊 כל הכבוד, ותודה ענקית. 🙏❣😊🙏❣😋🌺

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *