רולדת אוראו ❤️
המתכון המעלף של אופירה המוכשרת
רולדת אוראו / אופירה יחיא
לרולדה לתבנית תנור הגדולה
המרכיבים –
6 ביצים
5 כפות סוכר
3 כפות קקאו
6 כפות שמן קנולה
4 כפות קמח
1 כף קורנפלור
הקרם –
שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
3 כפות אינסטנט וניל
4 כפות חלב
עוגיות אוראו
קרם שוקולד –
כוס שמנת מתוקה
200 גר שוקולד מריר
אופן ההכנה –
הכנת הרולדה :
יש להפריד חלבונים וחלמונים
להקציף חלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה , להוריד מהירות מקיסר להוסיף חלמונים , קקאו , שמן , קמח , קורנפלור.
לרפד תבנית תנור בנייר אפייה ולשמן אותו , להוסיף את בלילת העוגה וליישר .
לאפות ב 180 מעלות טורבו בערך 8 עד 10 דקות , לקרר היטב ולגלגל בעזרת הנייר אפייה עד שנכין את הקרם .
מצרכים לקרם :
250 מל שמנת להקצפה
2 כפות סוכר
3 כפות אינסטנט פודניג וניל
4 כפות חלב
להקציף הכל לקצף יציב
עכשיו נפורר 4 עוגיות אוראו לפירורים ונקפל לתוך הקרם .
נפתח את הרולדה נוסיף את הקרם ניישר היטב ונגלגל שוב בעזרת הנייר אפיה ונכניס למקפיא לשעה. יש להשאיר קצת קרם לקישוט.
מצרכים לגנאש :
1 כוס שמנת להקצפה
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גלקוזה ( לא חייב כך יצא שוקולד מבריק )
נחממם שמנת היטב נוסיף שוקולד קצוץ נערבב נוסיף גלקוזה נערבב היטב .
ניצוק מעל הרולדה ונכניס למקפיא לחצי שעה .
נעביר לכלי הגשה נחתוך את שני קצוות הרולדה למראה יפה .
נזלף שאריות קרם למעלה נקשט בעזרת כמה עוגיות .
ניתן להכניס מעט גנאש לשקית זילוף לעשות חור קטן ולזלף מעל הרולדה .
יוצא יפה וטעים .
תהנו אוהבת אופירה אגם יחיא