מי עוד כמוני אוהב שקדים במים ומלח☆☆☆
אז איך מכינים כאלה ?
חטיף פשוט להכנה
קל טעים ובריא
מירב בדיט טליאז
המרכיבים –
קילו שקדים
מלח
מים
אופן ההכנה –
השרתי קילו שקדים בסיר גבוה עם מים שמכסים באופן מוחלט את השקדים עם כף מלח. במשך 3 ימים (לא מחליפה את המים) .
כל יום מערבבת ובודקת שיש מספיק מים.
אחרי 3 ימים מסננת שוטפת.
בקערה חדשה מוסיפה מים טועמת בודקת רמת מליחות ולפי זה מוסיפה מעט מלח.
לשמור בקירור.
בתמונה זה אחרי 4 ימים.