הכנתי לשבת 2 עוגות בטעמים שונים מאותה תערובת של עוגה
תוך 5 דקות נכנסו לתנור
זו תערובת עוגה וניל מעולה ואפשר להכין איתה המון עוגות בטעמים – עם ריבה ,תפוחי עץ , שוקולד
המרכיבים-
4 ביצים
200 גרם חמאה רכה
כוס ורבע סוכר
2 כוסות קמח תופח
גביע שמנת חמוצה
כפית ת.וניל
מעט מלח בקורט
לעוגה אחת –
חצי כוס אגוזי מלך שבורים
2 כפות סוכר
כפית קינמון
לעוגה שניה
1/4 כוס שוקולד צ’יפס
אופן הכנה –
נערבב בקערה אפשר גם במיקסר ביצים עם סוכר.
נוסיף את שאר המרכיבים ונערבב לקבל תערובת חלקה.
נערבב סוכר,קינמון ואגוזים.
לעוגה אחת נעביר חלק מהתערובת נפזר תערובת אגוזים וקינמון ושוב עוד כמה כפות תערובת עוגה ואז תערובת אגוזים למעלה.
לעוגה השניה נערבב את השוקולד צ’יפס לתוך התערובת ונעביר לתבנית.
אפייה 40 דקות 180 מעלות טורבו
6 תגובות על “שתי עוגות בטעמים שונים מאותה תערובת עוגה- בחושה וממש קלה”
אלופה
תודה
איך אפשר להפוך את העוגה לפרווה
בתחליפים מים או מיץ ומחמאה במקום
שלום!
כתבתי בתגובה למתכון שלכם ללביבות גבינה מתוקה ,שיצא טעים ואתם חסמתם אותי.
אני רק החמאתי לכם!!!
היי חן כנראה בטעות – אין כוונה לחסום אף אחד – ותודה על התוגובה -אבדוק זאת