קטגוריות
הבלוג של יובל חגים חלבי לביבות צמחוני

לביבות בטטה אפויות עם בצל ירוק

 

יובל

הכנתי לביבות בטטה מדהימות עם בצל ירוק – ללא גלוטן ללא קמח

ממש טעימות

המרכיבים-

2 בטטות בינוני

תפוח אדמה גדול או 2

3 בצל ירוק קצוץ

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

30 גרם חמאה מומסת- או 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה –

נבשל את הבטטות ותפוח האדמה עד לריכוך. נקלף,

נסנן היטב מהנוזלים ונרסק לפירה.

נוסיף את התבלינים,ביצים והבצל הירוק עם החמאה .

נערבב היטב.

נשמן נייר אפיה ניצור לביבות ונשים על נייר האפיה.

נכניס לתנור 200 מעלות בערך 20 דקות.

אפשר להפוך באמצע האפיה.

אפשר גם לטגן.

לביבות בטטה אפויות עם בצל ירוק

 

3 תגובות על “לביבות בטטה אפויות עם בצל ירוק”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *