טיפים להכנת קוסקוס, מהיר קל וטעים!!
מאת יעל גאולה
בדיוק כמו הקוקוס של הסבתות המרוקאיות
המרכיבים-
5 כוסות מים
3 כפיות מלח
חצי כוס שמן
קילו סולת
אופן ההכנה –
בסיר על הגז
5 כוסות מים
3 כפיות מלח
1/2 כוס שמן
להביא לרתיחה, להנמיך את הגז, ולהוסיף 1 ק”ג סולת
לכסות במכסה עם מגבת למשך 25 דקות בישול אש הכי נמוכה.
לסגור את האש ולהניח להתקרר. לאחר קירור, לסנן
5 דקות במסננת ויש קוסקוס נפלא
9 תגובות על “מתכון לקוסקוס מהיר – טיפים להכנה מוצלחת”
אחרי הבישול צריך להעביר במסננת?
אני בדרך כלל מנפה פעמיים ופעמיים דמה על הגז לבישול על אדים
כן תעשי איך שאת רגילה
אפשר להשתמש בחצי כמות סולת ?
ואם כן כמה מים שמן ומלח לשים??
כן הכל חצי כמות
את הסולת שמים בתוך הסיר עם המים?
כן
שלום רב
באיזה סיר התכוונת?
טפאל
שיטה יותר קלה במקום לסנן להכניס למיקסר עם וו גיטרה .אבל להכניס כל פעם חצי קילו.