מתכון למיני פיצות איזה טעים
באדיבות חני קונאשווילי
המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
1/2 כוס שמן זית
2 כוסות וחצי מים
כף מלח
רוטב עגבניות לפיצה
גבינה צהובה מוצרלה וכל תוספת שבא לכם
אופן ההכנה –
לנפות למיקסר קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
להוסיף 2 כפות סוכר
1/4כוס שמן
1וחצי כוסות מים פושרים
ללוש כמה דקות
להוסיף כף מלח ועוד כוס מים פושרים.
אולי נצטרך עוד רבע כוס מים.
הכוס שאני משתמשת בה היא של 240 מיל.
ללוש בערך 7-8 דקות לבצק חלק ונעים למגע.
לקראת הסוף לשפוך מעל עוד רבע כוס שמן .
לכסות בניילון ולהתפיח עד להכפלה.
לקחת תבנית לשים עליה נייר אפיה לשמן.
להוריד נפח של הבצק.
לחתוך כדורי בצק בגודל פינג פונג. ולכדרר על משטח משומן.
לפתוח עם היד מעט לגודל פיתה קטנה.
להניח על תבנית עם נייר אפיה במעט מרווחים כי זה תופח.
שמה רוטב עגבניות מסדרת את התוספות יפה במעגל ומעל את הגבינה והזיתים.
אופה ב 180 טורבו עד שהפיצות מוכנות בערך 15 -20 דקות
זה הבצק שאני עושה איתו הכל פוקצות לחמניות פשוט מעולה.
בהצלחה חני
2 תגובות על “מיני פיצות זה מהיר וטעים”
תודה רבה מוסבר יפה מאד 👍
את תוספת השמן להוסיף וללוש?