סופריטו עוף נדירר – מאת לימור אביכזר
המרכיבים-
4-6 חלקי עוף
4 תפוחי אדמה
חוויאג’ למרק
כורכום
פלפל גרוס
מלח
אופן ההכנה –
לטגן חלקי עוף לגוון שחום ולהוציא לכלי.
באותו הסיר
לטגן פרוסות תפו”א גם לגוון חום ולהוציא.
לטגן הרבה בצל באותו הסיר לגוון חום ולערבב כך שכל הטעמים ייספגו. להוסיף את העוף לתפו”א להוסיף נוזלים עד חצי הגובה. להוסיף תבלינים חוויאג’, כף כורכום , פלפל שחור גרוס ומלח
לבשל על אש קטנה בערך שעה.
להכניס את הסיר לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה נוספת. מטורף כמה שטעים