![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/03/53673266_730153337386123_2692331392305463296_n-167x300.jpg)
שומשומיות – מאת אילנה לוי![🌷](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc8/1.5/16/1f337.png)
![🌷](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc8/1.5/16/1f337.png)
המרכיבים-
5 כוסות שומשום שזה בערך 800 גר’,
1/2 כוס סוכר לבן
1/4 כוס סוכר חום,
1 כוס קמח תופח
או כוס קמח רגיל וכפית אבקת אפיה,
1 סוכר וניל,
3 ביצים,
1 כף תמצית וניל,
1 כפית רום,
3/4 כוס שמן.
אופן ההכנה –
לערבב היטב את כל המריכיבם לתערובת אחידה.
לשטח בידיים רטובות ומעט משומנות על נייר אפיה משומן. לשטח לעובי של 1 ס”מ.
לחתוך בגלגלת או סכין ריבועים או מעויינים.
התערובת מספיקה ל-2 תבניות של התנור.
לאפות ב-170 מעלות כ – 30 – 35 דקות או עד שמזהיבים מעט.
מיד כשמוציאים מהתנור לעבור עם הגלגלת על החיתוכים שעשינו.
בהצלחה – אילנה לוי
3 תגובות על “עוגיות שומשום – שומשומיות”
תבורכי מתכונים מצויינים מוסברים מעולה תודה רבה וחג שמח
מעניין מאוד אחרי פסח בע’ה הכין
תודה על מתכון מצויין .🙏