![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/06/97725547_3582111425137773_9212571285027028992_n-1-167x300.jpg)
עוגת שיש ב 5 דקות, מתכון של מלי מאירוב
ממש טעימה!! שבת שלום!
![💞](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t98/1/16/1f49e.png)
המרכיבים –
2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל ושקית אבקת אפיה)
2 שקיות סוכר וניל
1 וחצי כוסות סוכר
5 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים או חלב (אני שמתי חלב)
גרידת תפוז מחצי תפוז או לימון
אופן הכנה –
לחמם תנור ל 175 מעלות
בקערה נערבב קמח, סוכר וניל וסוכר.
נקציף ביצים, שמן, מיץ תפוזים או חלב וגרידת תפוז.
נערבב הכל ונשפוך 3/4 מכמות הבלילה לתבנית משומנת 22 או קוגלהוף (או יותר גדולה אבל העוגה תצא קצת יותר נמוך).
לבלילה שהשארנו נוסיף 3 כפות קקאו ונערבב ונשפוך מעל הבלילה הלבנה ונקשקש קצת עם קיסם.
נאפה מדף שני מלמטה 175 מעלות בערך 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
בהצלחה ושבת שלום![🥰](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tea/1/16/1f970.png)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/06/97725547_3582111425137773_9212571285027028992_n-167x300.jpg)
![🥰](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tea/1/16/1f970.png)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/06/97725547_3582111425137773_9212571285027028992_n-167x300.jpg)