קטגוריות
חלבי עוגות עוגות שמרים

שבלולי קינמון הריח והטעם משגע

שבלולי קינמון וחמאה הריח והטעם משגע!
מאת – טובה ניסים
מרכיבים – 
1 קילו קמח
2 בצים
כף תמצית וניל
3/4 כוס שמן
קורט מלח
כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים
מילוי –
קקאו
קינמון
200 גרם חמאה/מחמאה
אופן ההכנה – 
להכניס לקערת המיקסר את המרכיבים היבשים ולאחר מכן את הביצים והמים .
להתחיל לישה ולאחר מכן להוסיף את השמן ללוש עד שמתקבל בצק אחיד חלק וגמיש , כ 10 דק.
להניח את הבצק בצד לתפיחה של כשעה.
לאחר שתפח לחלק ל 4 כדורים.
לרדד למרובע גדול, ולפזר קקאו סוכר טחון וקינמון.
לגלגל לרולדה ולפרוס לעיגולים ברוחב 1-2 ס”מ
ולשים בתבנית על נייר אפייה ולתת להם שוב לתפוח כ 20 דקות. להמיס 200 גרם חמאה, להבריש את השבלולים בחמאה לפני שהם נכנסים לתנור .
לאפות בחום של 200 מעלות כ 20 דק עד השחמה .
ניתן להבריש בדבש או לפזר אבקת סוכר כשהשבלול מוכן .

2 תגובות על “שבלולי קינמון הריח והטעם משגע”

המתכון הזה לא ברור..איפה נכנסת החמאה??
ואיפה כתוב במצרכים סוכר טחון.
וגם כמויות לא מצוינות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *