![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.18169-9/12573654_1225013204192861_4753792388279281655_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=-tqIjPHxwxUAX_4-q45&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT9SUbitihkOwFyMjw9bpCX-_zps2SclPE0_bDoOHXmieA&oe=62E6304F)
כרוב ממולא ירקות
מאת -לבנה תומר
המרכיבים –
למלית-
כרוב
בצל
גזר
חצי צרור כוסברה
עגבניה
חצי קילו אורז
כפית כמון ,פלפל שחור ומלח
לרוטב-
שום
רסק עגבניות
סוכר
פפריקה אדומה
3 כפות שמן
אופן ההכנה –
מבשלים כרוב שלם עם מעט מים על אש נמוכה עד שמתרכך.
אחרי שמתקרר חותכים טת הכרוב מלמטה ,
מפרידים את העלים בעדינות ואם העלים גדולים חוצים עלה לשניים.
למלית הירקות מערבבים את כל המרכיבים ומתחילים לקפל את הכרוב .
מניחים כף מהתערובת במרכז העלה ומקפלים כמו מעטפה.
מניחים בסיר אחד ליד השני .
חותכים שום לחתיכות קטנות ומפזרים מעל הכרובים.
בקערה מכינים את הרוטב , רסק עגבניות מלח, סוכר פפריקה ושמן.
יוצקים את הרוטב מעל הכרובים.
מניחים צלחת גדולה מעל הכרוב בכדי שלא ייתפרקו במהלך הבישול.
מבשלים על אש גבוהה ולאחר 5 דק מנמיכים,
בודקים לאחר 25 דק אם האורז מבושל מספיק ומכבים את האש.
בתאבון ובהצלחה. ![😊](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7f/1/16/1f60a.png)
![😊](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7f/1/16/1f60a.png)
![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.18169-9/12647297_1225013184192863_3995751397303687166_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=xhqJ5iwgzVgAX95gJS6&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT9sIiWm15bhvhHLr8_-UksIkYVT3Wr5v3d_R2X0zgNcIg&oe=62E85C58)