קטגוריות
חגים עוף ראש השנה

זה סיר של השמחות

זה סיר של השמחות
מאת – שירן שאול כהן
המרכיבים –
קילו שוקיי עוף
בצל גדול
סלרי
2-3 קישואים
2 תפוא
1 שומר
חופן אפונה
כפית מכל תבלין – מלח, פלפל, מרק עוף, כורכום וכמון.
אופן ההכנה – 

לטגן את שוקיי העוף עד השחמה.

לאחר מכן להוציא ולטגן את הבצל.

לאחר השחמת הבצל להוסיף את הקישואים תפוחי האדמה והשומר ולבסוף לתבל.

להוסיף מים לכדי כיסוי , להגיע לרתיחה ואז להוריד לאש נמוכה כשעה , להוסיף את האפונה לקראת סוף הבישול.

מומלץ להכניס לתנור להשחמה בלי מכסה לכ10 דק בחום גבוה. בתיאבון!

אין תיאור זמין לתמונה.
צילום – שירן שאול כהן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *