פבלובה!
מתכון שתמיד מצליח
מאת – אודליה שושני
מחממים מראש תנור ל100 מעלות -מצב אפייה טורבו
המרכיבים-
כוס חלבונים (חד״פ שקוף)
2.5 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
אופן ההכנה-
מקציפים במהירות נמוכה
את החלבונים עד ליצירת קצף ובועות .
מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן את הסוכר וניל.
מגבירים את המהירות להכי גבוהה בערך 6 דק או עד שמגיעים לקצף יציב ומבריק.
מעבירים לשקית זילוף -אני השתמשתי בצנטר גדול .
מזלפים מעל נייר אפייה קעריות.
ומכניסים לתנור לשעתיים !
אחרי שמתקרר אפשר לאחסן ולשמור בקופסה עד החג .
המילוי –
מקציפים שמנת מתוקה/פרווה אפשר עם אינסטנט פודינג וחלב.
ומעל רוטב של פירות יער
לבשל בסיר 150 גרם פירות יער קפואים עם רבע כוס סוכר ורבע כוס מים עד שסמיך קצת.
בהצלחה