צלי עוף שווה של הסבתות על רוטב עגבניות ואפונה
המרכיבים-
חלקי עוף – 4,6 פולקע או כרעיים
3 תפוחי אדמה חתוכים קוביות
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום כתוש
עגבניה חתוכה דק
כוס אפונה ירוקה קפואה
כפית פפריקה בשמן
מלח
פלפל שחור
כפית מרק עוף
כף מלאה רסק עגבניות
אופן ההכנה –
נטגן את הבצל בשמן ונוסיף חלקי עוף. נטגן משני צדדים .
נוסיף את תפוחי האדמה ונמשיך בטיגון.
נוסיף את העגבניה וכל התבלינים.
נוסיף אפונה.
נוסיף רסק מעורבב עם כוס מים.
נכסה את הסיר על אש קטנה שעה בישול.
בסיום אפשר להכניס לתנור ל 10 דקות השחמה.