קטגוריות
Uncategorized

כמה חגיגיות בתבנית – עוף ממולא בבשר ואורז

אתי חרפוף

כמה חגיגיות בתבנית – עוף ממולא בבשר ואורז

פרגיות או שניצל דק ממולא בבשר ואורז

מנה מאוד חגיגית

מאת – אתי חרפוף

המרכיבים-

קילו שניצל דק פרוס או פרגית פרוסה דק.

גריל עוף

מלח

פלפל

שמן זית

למילוי-

בשר טחון רבע קילו

בצל

כמון

פפריקה

אבקת מרק

כוס אורז שטוף

ההכנה –

מתבלים ומשרים את חזה העוף או הפרגיות בתבלינים עם השמן.

מטגנים בצל עם הבשר הטחון.

מעבירים לקערה ומערבבים עם תבלינים ואורז

ממלאים כל חזה עוף בתערובת.ומגלגלים.

מכינים סיר – חתוכים בצל בקרקעית עם מעט שמן.

מעליו שמים את הממולאים.

מערבבים 2-3 כפות טריאקי עם מים רותחים ומרק עוף, פלפל שחור גרוס וקצת כורכום.

שופכים על הממולאים בסיר.

מבשלים חצי שעה או עד שמוכן חזה העוף.

מגישים עם בצל ירוק.

 

תגובה אחת על “כמה חגיגיות בתבנית – עוף ממולא בבשר ואורז”

תודה על המתכונים הנפלאים והטעימים כייף לחדש במטבח הכל ברור יבורכו ידייך תודה ושנה טובה 👑👑👑👑👍

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *