קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

עוגת שוקולד קוקוס – באונטי פרווה

 

צילום – שפרה אזולאי

עוגת באונטי פרווה לשבת

תודה על המתכון המושלם – שפרה אזולאי 

המרכיבים-

3 ביצים

3/4 כוס שמן

כוס סוכר

3/4 כוס מיץ

2 כפות רום

2 כפות שוקולית

2 כפות קקאו

כוס וחצי קמח תופח

לשכבת הקוקוס-

כוס סוכר

70 גרם מחמאה

פחית קרם קוקוס -400 גרם

3 וחצי כוסות קוקוס

זיגוג שוקולד

100 גרם שוקולד מריר

חצי כפית שמן

אופן ההכנה –

להכין תבנית קוטר 26 משומנת

נקציף ביצים עם סוכר במיקסר .

נוסיף בהגרגה מיץ,רום,ושאר המרכיבים.

לא לערבב יתר על המידה.

נעביר בלילה לתבנית .

נאפה 170 מעלות 30 דקות.

לאחר שהעוגה מצטננת.

נכין מילוי קוקוס –

נחמם מחמאה עם סוכר וקרם קוקוס.

עד שהכל נמס.

נוסיף את הקוקוס ונערבב טוב.

נשפוך מעל העוגה .נשים לקירור.

נכין ציפוי השוקולד ונזגג את העוגה .

שפרה אזולאי

 

Revital Zenish

2 תגובות על “עוגת שוקולד קוקוס – באונטי פרווה”

פשוט להמיס שוקולד במיקרו עם כפית שמן
או לחמם שקית זילוף שבתוכה השוקולד לבתוך מים חמים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *