קטגוריות
עוגיות

סהרוני חמאה – קורבייה

 

צילום – שגית מלכי
סהרוני חמאה – קורבייה
המתכון מאת – שגית מלכי
המרכיבים-
200 גרם חמאה רכה
2,5 כוסות קמח
1 סוכר וניל
3 כפות סוכר
חלמון ביצה
גרידת לימון
אפשר תוספת של חצי כוס שקד טחון
אופן ההכנה –
לערבל במיקסר את החומרים לבצק
לכדרר כדורים ואז לסהרון.
וזהו!!!
12 דקות 180 מעלות שלא ישרף!!
העוגיות יוצאות בהירות!!!
לא לגעת בהן כ- 20 דקות ואחר כך לפזר עליהן אבקת סוכר
**רוצים לקבל עוד מתכונים מהירים ,טעימים ומנצחים ?**
מצטרפים כאן בלחיצה לקבוצת האוכל שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
קבלו קישור לחוברת מתכוני עוגיות – https://mommyfood.co.il/…/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7…/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *