קובה דלעת
מאת – דליה דדון
המרכיבים –
לקובה:
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול
מלח פלפל שחור
חצי קילו סולת
למרק:
בצל גדול
1 דלעת
2 גזרים
1 קישוא
עלי סלרי
רסק עגבניות
לתיבול:
פלפל שחור
מלח
כף מרק עוף
כפית סוכר
חצי לימון סחוט
אופן ההכנה –
במחבת לטגן את הבשר הטחון עם הבצל ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם , להניח בצד לקירור.
לבצק הקובה לקחת את הסולת ולשים מים וחצי כפית מלח עד שמתקבל בצק רך ונעים.
למרק:
לטגן בצל גדול להוסיף את הדלעת הגזר והקישוא , כף רסק עגבניות וגם את העלים של הסלרי.
לכסות במים ולתבל .
לבשל כחצי שעה ואז להוסיף את הקובות לעוד חצי שעה.
להוסיף לימון לפי הטעם ולתקן תיבול אם צריך , בתאבון !!!
![ייתכן שזו תמונה של אוכל](https://scontent.ftlv18-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/300047917_5728934460470311_817141964713928028_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=dDRpOt-7ugEAX96Xv9Z&tn=lX5RSdrXEnoUSHV-&_nc_ht=scontent.ftlv18-1.fna&oh=00_AT_UvS-Ecn5_M99MYQ8thENt5CWmbrPW5V0daLNPscXJUA&oe=635BB178)