ספינג’
מאת – כוכבה אילוז
המרכיבים –
קילו קמח
1 ביצה
2 כפות סוכר
1/4 כוס שמן
1 כפית מלח
3 וחצי כוסות מים
כף גדושה שמרים יבשים
אופן ההכנה –
להכניס את כל החומרים ביחד אל הקערה חוץ מהמים ,
לשים מהמים 2 כוסות ובהדרגה להוסיף את השאר .
הבצק אמור לצאת דליל .
לתת מנוחה וכל חצי שעה ללוש שוב , לחזור על הפעולה פעמיים לפחות .
לקחת חתיכה עם ידיים רטובות וליצור חור ,
להכניס לטיגון בשמן חם אך לא מידי עד שהספינג’ זהוב.
אפשר להגיש עם אבקת סוכר , סוכר רגיל, דבש או שוקולד בהצלחההה !
![ייתכן שזו תמונה של קינוח](https://scontent.ftlv18-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/246824172_415452146818177_5148514038507297092_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=XOhO9FqOmX4AX_MN6nO&_nc_ht=scontent.ftlv18-1.fna&oh=00_AfAs85Pzf9zTonnRf7ZZmcJP3wgVR0mLJ_pSU5B85g_4-A&oe=636D84CA)