קציצות בקר עם חצילים נדירות של אמא – ברוטב אדום וטעים
מאת – אתי שושני
המרכיבים-
לרוטב –
בצל קצוץ
שום
חציל גדול קוביות
תפוחי אדמה 3 פרוסים
2 כפות רסק עגבניות
מעט מרק עוף
פלפל שחור
מלח
תערובת קציצות –
בשר טחון חצי קילו
בצל גדול
שום
פטרוזיליה
מלח
פלפל מרק עוף
מעט כמו /בהרט
כפית פפריקה
אופן ההכנה –
נכין את הרוטב בסיר רחב-
מטגנים בצל עם שום , מוסיפים את קוביות החצילים ותפוחי אדמה ומטגנים הכל ביחד טוב טוב .
מוסיפים את הרסק תבלינים – מרק עוף פלפל שחור פפריקה טיפה כמון מלח מערבבים הכל ביחד שמים מים רותחים עד לגובה הירקות .
מכינים את הבשר-
מגרדים בצל גדול שן שום צרור פטרוזיליה קצוצה -אפשר הכל במעבד מזון. מוסיפים לבשר הטחון .
מוסיפים מלח מרק עוף כמון פלפל שחור פפריקה מערבבים הכל טוב טוב ביחד ואז עושים קבבים קטנים יפים ומוסיפים לבישול – אפשר לטגן קצת לפני .
מנמיכים את הלהבה שעה בישול
בתאבון❤️