קטגוריות
Uncategorized עוף

תבנית עוף צלוי נדיר עם תפוחי אדמה

תבנית עוף צלוי עם תפוחי אדמה

מאת – אילנית כרבי

המרכיבים –
קילו שוקיים של עוף

4 תפוא חתוכים לפרוסות

לתיבול :

2 כפיות שום כתוש

חצי צרור כוסברה ופטרוזיליה

כפית כורכום

כף מרק עוף

בזיליקום יבש

מלח פלפל שחור

כף סילאן

שמן זית

אופן ההכנה –

נחתוך כל תפוח אדמה לפרוסות דקות ונניח בצורה מסודרת על סיר מותאם לתנור , ואת השוקיים נניח במרכז .
ניקח קערה נשים בה את כל מרכיבי התיבול ונערבב (ניתן לשים את הכל במעבד מזון ולטחון יחד למשחה חלקה) .

נערבב ונשפוך הכל על העוף והתפוחי אדמה .

נוסיף 2 כוסות מים רותחים או יותר( הם אמורים לכסות את התפוחי אדמה) .

נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור על 180 מעלות טורבו עד שתפוחי האדמה מוכנים.

עשר דקות אחרונות להסיר את נייר הכסף עד לקבלת צבע שחום ומהמם. בהצלחה🤗❤

צילום – אילנית כרבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *