קטגוריות
Uncategorized

בואיקוס בתוספת תרד וגבינה

בואיקוס עם גבינה ותרד

מאת – עדינה בטש

המרכיבים

2 וחצי כוסות קמח + 1 אבקת אפיה (חד פעמי חם)

1 גביע גבינת קוטג’ או גבינה לבנה

1 גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל

150 גרם גבינה בולגרית/או צפתית

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

2 ביצים

50 גרם חמאה

מעט פלפל שחור

תרד- 2 כוסות

אופן ההכנה

לחלוט את התרד במים רותחים לסחוט ולקצוץ

לערבב הכל יחד עם התרד לבצק אחיד.

ולתת מנוחה של 15 דקות

ואז ליצור כדורים מהבצק ולשים על ניר אפיה. ולפזר שומשום ולאפות בחום 180 מעלות עד הזהבה יפה.

4 תגובות על “בואיקוס בתוספת תרד וגבינה”

ערב טוב לעורכת המתכון, אשמח לברר, כוס חד פעמי חם, היום יש כל מיני גדלים לכוס חד פעמי חם, להקל על המשתמשים, אולי כדאי לציין מהי הכוס הנכונה לשימוש ??
2 כוסות תרד לאחר החליטה ? תודה על מידע לשאלות, בברכה מרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *