קטגוריות
Uncategorized בשר קציצות ראש השנה

מתכון לטורטיות ממולאות בשר

מתכון לטורטיות ממולאות בשר

מנה יפה וחגיגית

טורטיה מטוגנת במילוי בשר טחון מתוק ופיצוחים הכינה –  אפרת גורן

טורטיות בשר המתכון מאת עטרה זורנו

טורטייה בשר עם פיצוחים ונגיעות מתוקות.

המרכיבים

350 גרם בשר טחון.

3 בצלים.

1/4 צרור פטרוזיליה.

100 גר קשיו קלוי.

100 גר פיסטוק קלוי.

3 כפות צילי מצוק.

2 כפות סילאן.

תבלינים: מלח,פלפל שחור, ראס אל חנות וצילי גרוס.

אופן ההכנה

יש לטגן את הבצלים עד להזהבה ולאחר מכן להוסיף את הבשר, הפטרוזיליה הפיצוחים והתבלינים.

לערבב היטב ולטגן לעוד 3 דקות.

לאחר שהבשר יתקרר יש לקחת כ-2 כפות גדושות מהבשר ולשים במרכז הטורטייה ולגלגל.

לאחר מכן יש למרוח על הטורטייה את הביצה ולפזר שומשום.

אפשר לטגן או

לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *