סיר קציצות מרוקאי – קציצות עוף עם אפונה וכרפס
מאת – ואז דנה דיאנה
המרכיבים-
חצי קילו עוף טחון
בצל קצוץ
סלרי עלים 2-3 קצוץ
מלח
פלפל שחור
חצי כפית בהרט
מעט שמן
צלחת עם קמח
לרוטב בסיר –
בצל קצוץ
ענפים של כרפס קצוצים
חצי כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
מלח
פלפל לבן
בהרט קצת
כף מרק עוף
חצי שקית אפונה קפואה -2 כוסות
אופן ההכנה –
לערבב את מרכיבים הקציצה ולגלגל כדורים.
לטבול בקמח ולטגן משני הצדדים.
בסיר רחב לטגן בצל וכרפס להוסיף תבלינים לפתוח קצת בשמן.
להוסיף מים אפונה וקציצות.
לכסות ולבשל כחצי שעה.
4 תגובות על “סיר קציצות מרוקאי – קציצות עוף עם אפונה וכרפס”
מתכון מצויין
להוסיף אורז לבן בצד אליפות
בטח
מה כמות המים ? ובאיזה שלב מוסיפים אותם ?
אפשר לשים את הקציצות בסיר מבלי לטגן אותם?