קטגוריות
עוף ראש השנה

פרגיות ברוטב פטריות סיר לשבת

איילה גלבוע

מתכון לפרגיות

מאת – איילה גלבוע

המרכיבים –

קילו פרגיות

בצל

חצי כוס יין

כף דבש

כף סילאן

מלח

פלפל שחור

פפריקה

סלסלת פטריות

אופן ההכנה –

מטגנת רצועות בצל ואחר כך מוסיפה וצורבת  את הפרגיות.

מתבלת ביין, דבש וסילאן, מלח פלפל ומעט פפריקה

ומוסיפה פטריות מעל

וקצת מים .

לכסות .

לתנור 180 מעלות לרבע  שעה

בהצלחה😊

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *