![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/02/326214735_1095368654466278_6796512901516787700_n-300x225.jpg)
עוגיות אגוזים מושלמות![❤️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png)
![❤️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png)
עוגיות סהרונים עם אגוזים
מאת – אילנה בוכריס
המרכיבים-
200 גר’ חמאה /מחמאה רכה
חצי כוס שמן ( חד פעמי חם)
כוס סוכר
1/4 כוס מים
כפית תמצית וניל
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
כוס אגוזים קצוצים
קמח בערך 5 כוסות( להוסיף בהדרגה)
אופן ההכנה –
בקערת המיקסר ללוש הייטב
הכל לבצק רק ונעים
( קמח בהדרגה, לפעמים צריך עוד קצת)
לתת מנוחה של חצי שעה.
להכין סהרונים
בתבנית עם נייר אפיה.
לאפות תנור שחומם מראש
ב-180 מעלות כ- 25 דקות.
כשהעוגיות מתקררות .
לפזר אבקת סוכר
אפשר לטבול בשוקולד בצדדים
להניח לייבוש כחצי שעה.
100 גרם שוקולד מריר
להמיס בבן מרי ( סיר מים מעליו קערה עם השוקולד)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/02/326214735_1095368654466278_6796512901516787700_n-300x225.jpg)