קטגוריות
עוגיות

עוגיות חמאה מושקעות שההכנה שלהם פטנט קל

אורית ברוהפקר

עוגיות חמאה ואגוזים

והשיטה ממש קלה להכנה

מאת – אורית ברוהפקר

המתכון של מיקי שמו

המרכיבים

400 גרם קמח

200 גר חמאה

כוס אבקת סוכר

אבקת אפייה

קורט מלח

רבע כפית קינמון

ביצה +חלמון

שליש כוס פיסטוק

שליש כוס אגוזי מלך

שליש כוס צימוקים

אופן הכנה

בקערת המיקסר מכינים את הבצק מכל המרכיבים כשאת האגוזים והצימוקים מוסיפים בסוף.

מחלקים ל 3 ומגלגלים כל חלק לגליל.

עוטפים ומכניסים למקפיא לשעה.

חותכים לפרוסות בעובי חצי סמ

אפייה 170 מעלות כ20 דקות

2 תגובות על “עוגיות חמאה מושקעות שההכנה שלהם פטנט קל”

נשמע מתכון מצויין, האם אפשר להחליף את החמאה במשהו אחר. כדי שהעוגיות תהיינה פרווה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *