רוצים לדעת להכין שניצל קריספי, קראנצ’י וטעים ברמות שאין אחד שיוותר???
משתפת אתכם בתהליך כדי להגיע לתוצאה מושלמת
אתם תודו לי אחר כך
מאת – Mazal Ben Kasus
המרכיבים-
שניצל חזה עוף פרוס כקילו
צלחת קמח
צלחת עם 4 ביצים +כף מים
צלחת עם פירורי לחם
שומשום,פטרוזיליה מיובשת
מלח
אופן ההכנה –
אז השניצל שלי מתחיל בחזה עוף, קמח, ביצים, פירורי לחם טחונים דק (של הנמל ממליצה) שומשום, פטרוזיליה מיובשת, מלח ומסננת! הפריט הכי חשוב בערך
נתחיל בפריסת החזה עוף לדק.
נכין 3 קערות באחת נשים כוס קמח מנופה
בשניה נשים 4 ביצים עם כף מים ונערבב היטב
בשלישית נשים פירורי לחם, מלח, פטרוזיליה מיובשת ושומשום (ניתן להוסיף מעט צילי גרוס/ פפריקה
גרוסה מתוקה )
נניח את החזה עוף בקערה עם הקמח ונצפה היטב, ננער ונעביר לקערת הביצים ואז נעביר לקערה עם תערובת פירורי הלחם ועם כף היד נלחץ היטב ונדקק את השניצל לעובי הרצוי
נטגן בשמן עמוק וחם ונניח את השניצל בכלי , עומד לרוחב (כמו בתמונה) כדי שכל השמן ירד ישירות לתחתית וישאר לכם שניצל עסיסי, קריספי , לא ספוג בשמן וכזה שלא תפסיקו לזלול
ולא אין קיצורי דרך! לא לשים על נייר סופג!
וכן, גם אני כל פעם בהלם מכמות השמן שמצטברת בתחתית
לכו תכינו ותגידו לי איך יצא
14 תגובות על “הסוד לשניצל הקריספי נחשף – אתם תודו לי אחרי שתכינו”
יצא מעולה.תודה.
מעולה.תודה.
לא הבנתי מה החלק של המסננת? כתבת החלק הכי חשוב , יש למסננת תפקיד בכל התהליך?
לשים אחרי טיגון במסננת ולא בניר סופג נשאר קריספי
נראה פצצה מת להכין כברר
נראה מעולה
מחכה ב”ה ליום שישי להכין
לא ידעתי שאני מכינה כזה שניצל כבר 60 שנה. כל הכבוד
מכינה עכשיו לשישי שבת שלום ויאמי
ניראה 10 מאוד מעניין ננסה ומאמין שננסה טוב
נראה פצצה, מתה שיכינו לי כבר😊
מה מהתהליך יוצר את הקריספיות?
זה ששמים במסננת ולא על ניר סופג
הכנתי יצא מושלם