את העוף הזה תכינו השבת
עוף קריספי משגע
עמית הודיה רחמים הכינה עפ”י מתכון של מלי מאירוב
המרכיבים-
6 חלקי עוף
2 בצלים פרוסים
כף גריל עוף
כף פפריקה\כף סילאן\כפית מלח\כף אבקת מרק עוף
כפית פלפל שחור
4 תפוחי אדמה /בטטה
אופן ההכנה –
נטגן בצלים בשמן .
נוסיף תבלינים.
נערבב נוסיף חלקי העוף ונטגן משני הצדדים.
נוסיף תפוחי אדמה.
נוסיף מים עד לגובה העוף.
לאחר שרותח נעביר את הסיר לתנור 220 מעלות לא טורבו ל- 50 דקות – ללא מכסה.
לסיום מעבירים להשחמה בגריל כמה דקות.
תגובה אחת על “תבנית עוף ממכרת – עוף קריספי משגע”
לאחר שרותח נעביר את הסיר לתנור 220 מעלות לא טורבו ל- 50 דקות – ללא מכסה.
האם העוף לא יתייבש ככה? תודה