![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/06/342646417_971914750650365_4951449700566983665_n-300x256.jpg)
בייגלה ירושלמי שאני מכינה והוא כמו המקורי
טעים להפליא
מאת – הילה חכמון משתפת במתכון המעולה !
המרכיבים-
ק”ג קמח
2 כפות שמרים
כף סוכר
כף מלח
3/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות מים פושרים
אופן ההכנה –
לשים במיקסר עם וו ללישה את כל החומרים.
ללוש טוב טוב 10 דקות.
לשים להתפחה שעה.
לחלק ל 12 כדורים .
לרדד כל כדור וליצור גליל ולסגור כמו צורת הבייגלה.
נתפיח כחצי שעה
למרוח ביצה שומשום זעתר מלח גס לפי בחירה.
להכניס לתנור 200 מעלות 15 דקות או עד שאפוי וזהוב.
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/06/342646417_971914750650365_4951449700566983665_n-300x256.jpg)
תגובה אחת על “מתכון לבייגלה הירושלמי שלי שהוא כמו המקורי”
נפלא. שושי