מגולגלות תמרים
מבטיחה לכם שזה המתכון המנצח
מאת – מאיה אושדי
המרכיבים-
200 גר’ חמאה או מחמאה
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
שקית אבקת אפייה
כף סוכר
קמצוץ מלח
3 וחצי כוסות קמח – חצי קילו
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד לבצק חלק , אם דביק תוסיפו עוד כף קמח.
להכניס לקירור לשעה או אפילו יותר.
לחלק ל- 4
לרדד כל חלק על נייר מקומח . ליצור מלבן רחב.
למרוח ממרח תמרים או ממרח שוקולד
עם אגוזים וקינמון מעל.
לגלגל.
לחתוך לפרוסות ולשים על נייר אפיה ברווחים.
אפייה 170 מעלות חצי שעה.