קטגוריות
עוף

פרגיות על הפלנצ’ה עם סוד שיוצא רך כמו חמאה

Doreen Singer

 

פרגיות על הפלנצ’ה זה פשוט וטעים מהיר הכנה

התיבול תלוי בכם

אפשר בנוסח אסייאתי שזה מה שאני אוהבת להכין

או אפשר בתיבול מעורב ירושלמי כמו שווארמה

והסוד – להוסיף כף קורנפלור לתערובת התיבול.

 

המרכיבים-

קילו פרגיות מפורקות חתוכות לקוביות גדולות

2 בצלים פרוסים

תיבול אסייאתי- לערבב

כף קורנפלור

3כפות רוטב סויה

4 כפות רוטב טריאקי

כף סילאן /דבש

פלפל שחור גרוס

תיבול שווארמה –

לערבב –

כף קורנפלור

כף תבלין שווארמה או על האש

(אפשר גריל או תבלין על האש )

מלח פלפל שחור ,שמן זית

אופן ההכנה –

להכניס את הפרגיות לקערה ולתבל בכל בתבלינים.

לחמם פלנצ’ה או מחבת פסים או מחבת רחבה טפלון.

לשים 3 כפות שמן זית ולטגן את הבצל.

להוציא לצד .

לטגן את הפרגיות משני הצדדים צלייה טובה עד שהן עשויות.

להוסיף חזרה בצל ולערבב.

הגשה בתוך פיתה ,חומוס סלטים ,חמוצים צ’יפס.

או עם תוספת אחרת לבחירתכם אורז,פירה …

אפשר להכין גם על המנגל בשיפודים

 

 

3 תגובות על “פרגיות על הפלנצ’ה עם סוד שיוצא רך כמו חמאה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *