קטגוריות
Uncategorized

המאפה של ראש השנה – סיגר פילו אגוזים ודבש

דיקלה מורציאנו

 

דפי פילו ממולאים בפיצוחים

מאת – דיקלה מורציאנו

המרכיבים –

כוס מכל אגוז-

אגוזי מלך

פקאן

לוז

3/4 כוס שקדים

עלי פילו

חמאה

או שמן

פיסטוק טחון חופן לקישוט

אופן ההכנה –

לטחון אגוזים במעבד לפירורים. מערבבים עם סוכר קינמון.

כל עלה פילו לחתוך ל 2

להבריש שמן או חמאה.

לשים בקצה מהמילוי ולגלגל לסיגר.

180 מעלות בתנור עד שזהוב.

להבריש סירופ דבש

לבשל להסמכה –

כוס סוכר

כוס מים

מעט מי ורדים

2 כפות דבש

 

ובסוף לפזר את הפיסטוק ה טחון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *