מסוג הדברים…. ששווה לחכות בשבילם עד הבוקר עם הנס….. חבל שאי אפשר להעביר את הטעם!
רולדת גבינה טעימה!!!!! את העוגה אני תמיד מכינה יום קודם ואופה יום אחרי.
מאת – מירב בדיט טליאז
המרכיבים –
בצק שמרים עלים מוכן – מעדנות
חצי קילו גבינה לבנה
חלמון
כף וחצי אינסטנט
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה –
מפשירה במקרר בצק שמרים עלים מוכן של מעדנות.
מכינה מילוי: חצי קילו גבינה לבנה
1 חלמון
חצי כוס סוכר
כף וחצי אינסטנט וניל
מערבבת הכל יחד
פותחת את הבצק בקצוות חותכת פסים לסגירה במרכז מוסיפה את המילוי וסוגרת.
מעבירה לנייר אפייה.
מתפיחה חצי שעה עם מגבת דקה מעל.
מברישה חלמון ומפזרת מעט שומשום.
לתנור שחומם מראש 190 מעלות עד שמזהיב יפה.
חשוב שתהיה לזה אפייה טובה גם מבפנים.
מקררת מעט ובוזקת אבקת אבקת סוכר.
6 תגובות על “חבל שאי אפשר להעביר את הטעם – שמרים גבינה מעלפת”
כמה זמן אפייה?
בערך 40 דקות תלוי בתנור
לא יכול להיות שזו גבינה לבנה רגילה. אני הייתי עושה מחבילה של גבינת טוב טעם מעורבבת עם 2 שמנת חמוצה.
אפשר
האם מכינים רולדה אחת, מה משקל הבצק?
2