קטגוריות
חגים עוגות ראש השנה

סברינה מהירה ,כמה שהיא טעימה

Lital revah

 

ללא ספק העוגה הכי טעימה שיש
סברינה קלה ומהירה

ללא הפרדת ביצים ומ 3 ביצים בלבד

הפירגון
והמתכון של אתי אלוש  המתכון הכי קליל והכי טעים שיש

המרכיבים
3 ביצים שלמות

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

3/4 כוס קמח

3/4 כוס סולת

אבקת אפייה

סירופ –

כוס וחצי סוכר

3 כוסות מים

כף רום

קרם –

שמנת מתוקה

אינסטנט

חצי כוס חלב

דובדבן מסוכר

אופן ההכנה

להקציף ביצים עם סוכר עד שמתקבל קצף תפוח.
להוסיף  שמן ובהדרגה ,
קמח
סולת
ו – 1 אבקת אפייה.
לערבל עד איחוד.
לשמן היטב תבנית 26 עגולה או 2 תבניות אינגליש .
אפייה על חום של 160 מעלות בערך 25 דק.
בודקים עם קיסם- מכניסים את הקיסם למרכז העוגה, אם הקיסם רטוב להמשיך אפייה אם יוצא עם פירורים לסיים את האפייה.
בזמן שהעוגות בתנור להכין סירופ
1 וחצי כוסות סוכר 3 כוסות מים וכף תמצית רום איכותי להביא לרתיחה על הגז. לצנן את הסירופ.
כשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך עליה את הסירופ. חשוב לוודא שהסירופ כבר קר.
לצנן היטב את העוגה.
בנתיים להקציף- 1 שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, ו1 פודינג וניל עד שמתקבלת קצפת.
לזלף את הקצפת על העוגה להוסיף דובדבנים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *