הסופריטו הזה תכינו פעם אחת ותתאהבו
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה חתוכים קוביות
5 מנות עוף
בצל גדול פרוס
כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית אבקת שום
מלח לפי טעם
פלפל שחור גרוס
מעט צ’ילי חריף
אופן ההכנה –
נטגן במחבת את תפוחי האדמה
נתבל את חלקי העוף בתבלינים ונעסה מכל הצדדים.
בסיר נטגן את הבצל לקירמול טוב.
נכניס את חלקי העוף ונטגן אותם ממש טוב מכל צדדים.
נוסיף תפוחי אדמה מטוגנים ונכסה בכוס מים.
נעביר לאש הכי נמוכה ונבשל שעה.