קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

זה טעים וזה הכי שווה, גליל שוקולד ביסקוויטים

מעיין ביטון

מתכון הכי פשוט להכנה

והכי טעים

גליל שוקולד ביסקוויטים

מתכון מהיר וקל

מעיין ביטון הכינה ע”פי מתכון של מלי מאירוב

המרכיבים

שרוול פתי בר 250 גר’

100 גרם שוקולד מריר

קופסה שמנת מתוקה 250 גר’

כף גדושה נוטלה

כף רום

אופן ההכנה

לחמם שמנת מתוקה להכניס קוביות שוקולד לערבב עד שהכם נמס.

להוסיף את הנוטלה והרום.

לשבור את הביסקויטים שברים קטנים.

לערבב הכל יחד לתערובת אחידה.

לפתוח ניילון נצמד גדול.

להעביר מעל ניילון נצמד ולגלגל לרולדה עגולה.

להעביר למקרר /או מקפיא לחצי שעה.

אחר כך להוציא ולגלגל בקוקוס ולפרוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *