קטגוריות
Uncategorized בשר

מבית אמא – מרק שורבה אדום ובשר

עדינה בטש

הכנתי מרק שורבה מבית אמא

עם אורז וקציצות בשר

 

מתכון מאת – עדינה בטש

המרכיבים – 

בצל קטן

חופן עלי סלרי

כוס אורז (חד פעמי חם)

2 כפות רסק עגבניות

מלח פלפל שחור וא. מרק עוף

לקציצות:

רבע קילו בשר טחון

1 בצל מגורד גס

חופן עלי סלרי קצוץ

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה – 

לטגן את הבצל הקצוץ (דק דק) על אש נמוכה עד להזהבה ולשים את הרסק והתבלינים.

להוסיף את עלי הסלרי ו5 כוסות מים חמים.

לאחר כ20 דק בישול להוסיף את כוס האורז.

 

בשלב הזה אפשר להוסיף גם את הקציצות בשר למי שאוהב.

לערבב בקערה את הבשר וכל שאר המרכיבים , ללוש מעט וליצור עיגולים וישר למרק .

לבשל על אש קטנה ולערבב מדי פעם

לטעום טעמים ולשפר.

בהצלחה !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *