עוגת ביסקוויטים הכי פושטית
תבנית 30×25
מאת – ניצה ארגוב
המרכיבים-
500 גר’ – חבילת ביסקוויטים בטעם שוקולד.
500 גר גבינה לבנה 5-9 אחוז
גביע יוגורט יווני- שדרוג טעם מעולה
100 גר סוכר
80 גר אינסטנט פודינג וניל
500 מל שמנת מתוקה.
לקרם שוקולד –
240 מל שמנת מתוקה
200 גר שוקולד מריר
40 גר חמאה
40 גר גלוקוז(קונים בחנויות מתמחות spices)
אופן ההכנה –
מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג למצב חצי כוח.
מוסיפים את הגבינה והיוגורט, להמשיך להקציף לסמיכות שרואים פסים עמוקים בקרם.
שכבה ראשונה של הבסקויטים לא טובלים בחלב.
מחלקים את המלית ל 3.
מורחים שליש ראשון מהקרם על בסקוויטים שסודרו בתבנית.
טובלים את הבסקויטים בחלב ומסדרים על הגבינה, מורחים את השליש השני.
ושוב טובלים את הבסקויטים ומניחים על המלית.
מורחים את השליש האחרון ושוב טובלים ביסקוויטים ומניחים מעל הגבינה.
מעל טובלים בסקוויטים ומניחים על הגבינה כשכבה אחרונה.
לקרר
להכין את הקרם:
להכניס הכול לקערה למקרו ל 3 דקות, לערבב ולשפוך על העוגה.
עוגה מצוינת