קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי עוגיות

ללא גלוטן וכשרות לפסח – עוגיות אלפחורס שכולם יאהבו

לינוי מלול

עוגיות אלפחורס

מאת – לינוי מלול

המרכיבים – 

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

2 ביצים

חצי כוס אבקת סוכר

1 ו 4\3 כוסות קורנפלור

1 ו 1/3 כוסות קמח תפוח אדמה

1 שקית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

כפית תמצית וניל

למילוי:

ריבת חלב כשרה לפסח

וקוקוס

 

אופן הכנה – 

מחממים מראש תנור ל 160 מעלות.

מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק משי למגע,

אני הכנתי לי מראש צלחות עם הקורנפלור ואת הקמח תפוח אדמה ולאט לאט הוספתי, לא הוספתי בבת אחת.

אם הבצק דביק מידייי להוסיף מעט קמח תפוח אדמה

מפזרים מעט קמח תפוח אדמה על משטח העבודה ומרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים/מרובעים בעזרת חותכן.

מניחים את העיגולים/מרובעים בתבנית עם נייר אפייה ואופים ל 8 דק’, אפיתי מגש מגש.

מצננים את העוגיות ומרכיבים יחד עם הריבת חלב והקוקוס .

בהצלחה !!!

לינוי מלול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *