עוגיות שקדים מדהימות
שיכולות להתאים גם לפרווה וטבעוני
מחליפים מחמאה במחמאה או מרגרינה
המרכיבים-
200 גר קמח שקדים
250 גר’ קמח( כוס ו- 3/4)
כפית אבקת אפיה
100 גר אבקת סוכר
200 גר’ חמאה/ מחמאה לפרווה
גרידת לימון
קורט מלח
אופן ההכנה –
נכניס למעבד מזון חמאה ואבקת סוכר.
נוסיף קמחים ואבקת אפייה וניל וגרידה מלימון.
נערבב עד לקבלת בצק אחיד.
ניצור גליל ונשים במקרר
לחצי שעה .
נחתוך לפרוסות בעובי חצי ס”מ.
נשים על גבי נייר אפייה
נאפה על 165 מעלות
עד שמזהיב